Журнал Forbes почне платити своїм дописувачам

Журнал Forbes почне платити своїм дописувачам

Журнал Forbes вирішив запровадити фіксовану платню для своїх дописувачів.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Автори отримуватимуть фіксовану суму в $250 на місяць плюс платню за написані ними матеріали. Водночас Forbes має намір відсіяти 10% найгіших дописувачів. Зараз для сайту пишуть близько 1,5 тисячі позаштатних авторів. До цього 60% з них не отримували винагороду за свої матеріали.

Таким чином журнал прагне підвищити якість контенту, який публікується на його сайті. Раніше відкриту секцію для блогерів закрило видання Huff Post. А в Axios запустили невеличку мережу авторів-фрілансерів, які також отримують платню за свої статті.

Нагадаємо, у грудні в Forbes був призначений новий керівник відділу контенту в журналі. За його словами, кількість штатних авторів та фрілансерів не зміниться радикально, а виплатою винагород Forbes буде заохочувати авторів, які пишуть якісні матеріали.

Нещодавно Міністерство фінансів США склало так званий "список Путіна", в який внесло 210 осіб, наближених до президента РФ Володимира Путіна. Для створення списку відомство зокрема використовувало дані з рейтингу найбагатших людей журналу Forbes.

На початку січня Bloomberg писав про те, що бізнесмени старалися не потрапити до рейтингу Forbes, аби уникнути включення до "списку Путіна". Вони також проводили стрес-тести, аби спрогнозувати можливі наслідки для своїх бізнесів.