На Львівщині водій легковика в’їхав в автомобіль патрульної поліції (аудіо)

На Львівщині водій легковика в’їхав в автомобіль патрульної поліції (аудіо)

До чого тільки не вдаються порушники правил дорожнього руху. Чоловік, який минулої ночі на трасі "Київ-Чоп" в’їхав в автомобіль патрульної поліції пояснив, що винуватцем аварії є інопланетянин. Саме він, мовляв, і сидів за кермом автомобіля.
 

Докладніше про цю нестандартну ситуацію – у розповіді нашої львівської кореспондентки Наталії Козачук:        

"Вночі патрульний екіпаж львівської поліції помітив біля села Дідилів, як автомобіль "Фольксваген" на перехресті здійснив обгін іншого автомобіля. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, сирену і наказали водієві-порушнику зупинитися.

Однак, той почав втікати. А коли побачив, що назустріч їде ще один автомобіль поліції, то розвернувся, виїхав на зустрічну смугу і врізався прямо в авто поліції, яке його переслідувало. Поліцейські, побачивши, що чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти тест-драйв. У відповідь на це чоловік розповів історію про інопланетянина.

Та в таку версію поліцейські не повірили. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу та медиків, оскільки внаслідок зіткнення отримали тілесні ушкодження. У патрульних діагностували забої та струс мозку. Слідчий скерував водія "Фольксвагена" в медичний заклад, аби встановити чи він тверезий, але чоловік від обстеження відмовився – мовляв, цього йому не дозволяє віра.

Тож далі цією справою займатимуться слідчі".

Наталія Козачук, Львівщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!