Загибель українки у ДТП в Індії підтвердили в МЗС

Загибель українки у ДТП в Індії підтвердили в МЗС

У Міністерстві закордонних справ підтвердили загибель українки в ДТП в Індії, яка відбулася 25 грудня.

"Відкрито провадження, вивчаються обставини, за результатами слідства буде визнано винного або з'ясовано обставини, які спричинили цю аварію", - сказав начальник управління консульської забезпечення МЗС Василь Кирилич в ефірі "112 Україна".

"За інформацією поліції міста Матхура 25 грудня сталася ДТП за участю двох українок. В результаті аварії легкового автомобіля одна з громадянок України загинула, друга - дістала незначні травми і знаходиться в лікарні в місті Матхура. Її стан задовільний, як кажуть лікарі", - сказав він. Василь Кирилич також повідомив, що консульські працівники підтримують зв'язок з поліцією в Матхурі і з потерпілою українкою.

"Відкрито провадження, вивчаються обставини, за результатами слідства буде визнано винного або з'ясовано обставини, які спричинили цю аварію. Зараз триває підготовка документів про смерть українки, необхідних для транспортування тіла до України", - додав він.

Представник МЗС України додав, що поліція відмовилася коментувати можливі причини та версії ДТП, зіславшись на те, що триває слідство.

Нагадаємо, 25 грудня індійське інформаційне агенство повідомляло, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Індії загинула громадянка України. Автомобіль, що їхав з Тадж-Махала до Делі, перекинувся на швидкісній автомагістралі. В автомобілі перебували четверо людей, включаючи двох українок.