Державні закупівлі в Україні: сервіс стає простішим

Державні закупівлі в Україні: сервіс стає простішим

В Україні запустили перший державний майданчик для держзакупівель "Zakupivli24", що створений за підтримки "ПриватБанку".

Про це повідомили в прес-службі "ПриватБанку".

"Новий майданчик має 4 рівні акредитації в системі "Prozorro" та вже відкрив своїм учасникам доступ до тендерів державних компаній і комерційних тендерів із системи "Rialto". Завдяки сучасним технологіям на першому державному майданчику "Prozorro" можна взяти участь у тендері вже за 5 - 10 хвилин після реєстрації без сплат та підписання паперів. Майданчик забезпечує простий пошук актуальних тендерів і налаштування "розумної" підписки на нові тендери, а також автоматичне надання електронних звітів", - наголосив керівник проекту "Zakupivli24" Артем Калашников.

Головні переваги використання держмайданчика на "Prozorro" - проста реєстрація та авторизація, можливість участі в тендерах для продавців товарів і послуг без внесення депозитних платежів і відсутність зайвої паперової бюрократії.

Додамо, новий майданчик також забезпечує всім учасникам безкоштовну юридичну консультацію та цілодобову підтримку в онлайн-чаті або за телефоном.