У Канаді готуються до Різдва (аудіо)

У Канаді готуються до Різдва (аудіо)

У багатьох країнах світу вже почали готуватися до святкування Різдва. З особливим нетерпінням його чекають діти.

Розповідає наша кореспондентка в Канаді Олена Вітвицька:
                 
"Пошта Канади повідомила, що цьогоріч Санта Клаус не зможе відправити стільки ж листів, скільки торік, але попри це, він хоче відповісти на кожен дитячий лист, який отримає. У поштовому відомстві країни кажуть, що багато дітей пишуть до Санта Клауса і з дому,  і зі школи. Тому минулого року йому та його ельфам довелось відповідати на мільйон шістьсот тисяч дитячих листів.

Цьогоріч система надсилання відповідей до шкіл зміниться. Кожен клас, з якого звертались із проханням до Санти, одержить один груповий лист у відповідь, до якої будуть внесені імена всіх дітей. Вчителів просять нагадати учням відправити їхні листи не пізніше 2-го грудня.

Якщо ж діти хочуть отримати персональну відповідь із Північного Полюса, вони можуть написати з домашньої адреси. Якщо такі листи будуть відправлені до 11-го грудня, то листоноші обіцяють покласти відповідь у поштову скриньку до Різдва.

Батькам, вчителям та дітям нагадують адресу, на яку слід писати: Санта Клаусу, Північний Полюс, поштовий індекс О-ХО-ХО".

Олена Вітвицька, Канада. Для Українського радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!