У Криму силовики проводять обшук у активіста "галявини протесту"

У Криму силовики проводять обшук у активіста "галявини протесту"

В анексованому Сімферополі російські силовики проводять обшук у активіста "галявини протесту" Фазила Ібраїмова.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".


"О 6 ранку за кримським часом зателефонувала дружина Ібраїмова і повідомила, що в їхньому будинку обшук, і зв'язок обірвався", – поінформував адвокат. За його даними, обшук, найімовірніше, проводиться в Сімферополі на вулиці Абдуля Тейфука.

Громадська організація "Кримська солідарність" повідомляє, що на місці обшуку стоїть автозак. Офіційних коментарів російських силовиків з цього приводу немає.

У жовтні, за даними адвоката Мамбетова, російські силовики помилково обшукали сина 62-річного активіста "галявини протесту" Фазила Ібраїмова – Енвера. Фазил Ібраїмов є активістом місцевої "галявини протесту" "Стрілецька". У серпні підконтрольний Кремлю Залізничний районний суд Сімферополя заарештував його на п'ять діб. Ібраїмов спробував виступити на громадських слуханнях, присвячених будівництву житлового масиву "Кримська роза". Однак голова підконтрольної Росії адміністрації Сімферополя Геннадій Бахарев позбавив його слова і попросив поліцейських вивести активіста із зали. Виникла невелика бійка, після якої Ібраїмова звинуватили в "непокорі законним вимогам поліції".