Сили АТО відбили напад диверсантів

Сили АТО відбили напад диверсантів

Сили АТО на Світлодарському напрямку відбили напад диверсійно-розвідувальної групи бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні один із підрозділів Збройних сил України, який виконує бойові завдання в даному районі, відбив напад диверсійно-розвідувальної групи російсько-окупаційних військ зі складу 7 окремої мотострілецької бригади 2 Армійського корпусу 8 Армії Південного військового округу РФ", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, в результаті бойового зіткнення диверсанти кинули на місці двох поранених та одного вбитого і поспіхом залишили місце сутички.  

Як наголошують у штабі АТО, бойовики ведуть посилену розвідку на Світлодарському напрямку, зокрема, залучаючи до виконання завдань ДРГ. Метою диверсантів можуть бути провокації, диверсії на об'єктах транспортної інфраструктури, у місцях скупчення цивільних для подальшого обвинувачення та дискредитації підрозділів ЗСУ.  

Крім того, штаб АТО інформує, що ситуація у районі АТО залишається тривожною, з опівночі бойовики вже 9 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, НЗФ продовжують залякувати цивільне населення. Зокрема, у нічний час із мінометів вони обстріляли дві приватні будівлі у селі Травневе. Пошкоджено дахи у будинках, проте люди не постраждали.