Wizz Air відновлює польоти з Харківського аеропорту

Wizz Air відновлює польоти з Харківського аеропорту

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air у 2018 році відновить польоти з Харківського аеропорту та відкриє 5 нових маршрутів із регіональних аеропортів Львова й Харкова.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Wizz Air, найбільша лоукост-авіакомпанія в Центральній та Східній Європі та провідний лоукост-перевізник України, сьогодні повідомляє про відновлення своєї діяльності з Харкова, який стане третім українським аеропортом Wizz, а також про відкриття 5 нових маршрутів, які будуть запущені в 2018 році з регіональних аеропортів Львова та Харкова", - анонсували в компанії.

Рейси з міжнародного аеропорту "Харків" вирушатимуть у Дортмунд (Німеччина) і Катовіце (Польща). Вони виконуватимуться двічі на тиждень, починаючи з квітня й червня 2018 року відповідно.
Читайте також: З Херсона можна буде долетіти до турецького Даламана

Львівська ж мережа лоукост-маршрутів буде розширена на додаток до нещодавно оголошеного рейсу в/з Лондона трьома новими напрямками - Дортмунд, Катовіце й Гданськ з весни 2018 року.

Як наголошують в Wizz Air, таке рішення пов'язано зі зростанням попиту серед українських пасажирів на послуги перевізника. Ціни на рейси Wizz Air із Харківського летовища стартують від 579 грн, зі Львівського - від 279 грн.

У компанії зазначають, що протягом 10-місячного періоду 2017 року (січень-жовтень) близько 590 тисяч пасажирів скористалися послугами Wizz на рейсах в/з України. Це на 75% більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року. В 2018 році Wizz Air буде пропонувати понад 1,8 мільйона посадкових місць на своїх українських маршрутах.