Міністр юстиції пропонує ретельніше аналізувати можливості України

Міністр юстиції пропонує ретельніше аналізувати можливості України

Міністр юстиції України Павло Петренко запросив китайських інвесторів до ретельнішого аналізу інвестиційних можливостей напередодні приватизації, яку Уряд планує реалізувати після прийняття необхідного пакету законів у Парламенті вже найближчим часом.

Про це Павло Петренко зазначив під час зустрічі з Керівником політико-правової комісії ЦК КПК, членом Держради (уряду) КНР Го Шенкунєм у рамках свого робочого візиту до КНР, інформує прес-служба Мін'юсту.

"Ми розраховуємо на підтримку з боку дружнього Китаю на міжнародній арені. Ми повністю відкриті для економічного співробітництва та запрошуємо китайських інвесторів до більш ретельного аналізу інвестиційних можливостей України, особливо напередодні великої приватизації", - наголосив міністр юстиції.

Під час зустрічі обговорювався нинішній стан захисту прав власності та інвестицій в Україні, що є принциповими для прийняття рішення під час вкладання коштів в економіку країни з боку міжнародних інвесторів.

Павло Петренко розповів про зміни, які запроваджуються в Україні. Зокрема, учасники зустрічі звернули увагу на те, що процес відкриття державних реєстрів та реалізація антикорупційних ініціатив є одним із ключових стратегічних пріоритетів для українського Уряду. Прозорість і відкритість - ефективні засоби боротьби з корупцією та покращення бізнес-клімату в державі, наголосив міністр.