У Мар’їнці ліквідовують наслідки обстрілу міста бойовиками (аудіо)

У Мар’їнці ліквідовують наслідки обстрілу міста бойовиками (аудіо)

У прифронтовій Мар’їнці на Донеччині ліквідовують наслідки обстрілу міста бойовиками в ніч на вівторок.

Розповідає наша кореспондентка Людмила Кузьменко:

"Після майже годинного нічного обстрілу Мар’їнки поліція і піротехніки обстежили місця прильотів снарядів, зафіксували значні пошкодження вікон і фасаду будинку по вулиці Карпова. А звідси уже недалеко й до центру міста, де було відносно спокійно, говорить голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз.

Власниця будинку, в який влучив снаряд – 66-річна жінка та її майже 40-карічний син – під час стрілянини були вдома, але дивом не постраждали. Власними руками зробити ремонт не в змозі, хоча місцева держадміністрація виділяє для потерпілих усі необхідні будматеріали. Їх постійно доставляють у Мар’їнку благодійні організації. А от кваліфікованих будівельників, які б не побоялися приїхати і працювати у прифронтовому місті, не знайти, зізнається Володимир Мороз.

Тож бригади для ліквідації великих обсягів руйнувань, за словами очільника Мар’їнської райдержадміністрації, зараз створюються саме з місцевих. А у дрібному ремонті мар’їнцям допомагають благодійні організації не тільки матеріалами, а й людьми".

Людмила Кузьменко. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!