Ірина Геращенко: "Сьогодні ми маємо активізувати співпрацю з партнерами України у НАТО та ЄС"

Ірина Геращенко: "Сьогодні ми маємо активізувати співпрацю з партнерами України у НАТО та ЄС"

Перший віце-спікер Ірина Геращенко разом з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним завітали до місця постійної дислокації 72-ої ОМБр.  


Вони зустрілись із представниками 72ої ОМБр і волонтерами, які допомагають українським військовим, повідомляється на Сайті ВРУ.

"Сьогодні ми маємо активізувати двосторонню та міжпарламентську співпрацю з партнерами України у НАТО та ЄС заради реалізації програм реабілітації для військовослужбовців, які повертаються із зони АТО", - заявила Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко під час робочого візиту разом з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним до міста Біла Церква, Київської області.

Нагадаємо, 5 листопада 2017 року, військовослужбовці 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців (72 ОМБр) повернулись із зони проведення АТО на місце постійної дислокації до м. Біла Церква, Київської області.

Під час зустрічі особливої уваги було приділено питанню щодо реалізації програм з надання психологічної допомоги та реабілітації військовослужбовців України, які повертаються із зони АТО.

"Ці проблеми особливо гостро відчуваються під час відпусток, коли військовослужбовці повертаються до мирного життя. У цей час вони потребують особливої уваги та допомоги", - повідомила Ірина Геращенко.

Також Ірина Геращенко та Павло Клімкін ознайомились з побутовими умовами розміщення представників 72ої ОМБр.