ДТП у Харкові: нові дані про аварію

ДТП у Харкові: нові дані про аварію

Водій Volkswagen Touareg виїхав на заборонний сигнал світлофора.

Про це повідомляє УНІАН.

Правоохоронці заявили, що другий підозрюваний в ДТП на Сумській, водій Volkswagen Touareg, Геннадій Дронов виїхав на заборонний (жовтий) сигнал світлофора. Начальник ГУНП України в Харківській області Олег Бех заявив, що Дронов "обґрунтовано має статус підозрюваного". Бех зазначив, що обирати міру запобіжного заходу буде Київський райсуд Харкова, медики встановлять стан Дронова, якщо він не зможе бути присутнім у суді, засідання буде проведене в режимі відеоконференції.

Начальник поліції області наголосив, що пасажирка "Фольксвагена" відмовляється від надання свідчень, вона, незважаючи на запрошення, не з'явилася на слідчий експеримент.

Як повідомлялося, 18 жовтня у Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення "Лексуса" 20-річної Олени Зайцевої, що рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля "Фольксваген Туарег", за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення "Лексус" вилетів на тротуар та збив 11 пішоходів. На місці загинули п’ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

20 жовтня суд взяв на два місяці під варту Зайцеву. 6 листопада підозру у скоєнні ДТП оголосили Дронову.