Минула ніч для одеських рятувальників була "гарячою"

Минула ніч для одеських рятувальників була "гарячою"

У ніч на вівторок на трьох одеських відкритих майданчиках для стоянки автомобілів згоріли чи пошкоджені вогнем 18 автомобілів, врятовано від пожежі 6 автівок.

Про це повідомляє прес-служба облуправління ДСНС.

"О 3 год. 14 хв. до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на території житлового масиву "Радужний" виникло загоряння легкових автомобілів. Перші пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце виклику через 12 хвилин. Через 7 хвилин пожежу було локалізовано, о 3 год. 47 хв. повністю ліквідовано", - зазначили рятувальники.

Внаслідок пожежі знищено 3 та пошкоджено 6 легкових автомобілів. До ліквідації пожежі    залучалось 3 одиниці основної пожежної техніки і 13 чоловік особового складу.

О 4 год. 22 хв. надійшло повідомлення, що на вул. Базарній Приморського району сталось загоряння автомобілів на вуличній стоянці. За 11 хвилин до місця виклику прибули рятувальники пожежно-рятувального відділення 1 державної пожежно-рятувальної частини. Виявили загоряння 4 легкових автомобілів на площі приблизно 30 кв. метрів. Через півгодини пожежу було ліквідовано, вогнем знищено 2 та пошкоджено 2 легкові автомобілі. До ліквідації пожежі залучалось 3 одиниці основної пожежної техніки та 14 чоловік особового складу.

За даними облуправління ДСНС, ще 5 автомобілів загорілися о 5 год. 07 хв. на вул. Бабаджаняна Малиновського району міста. За півгодини рятувальники ліквідували пожежу. Причини загоряння та збитки встановлюються.

За фактом підпалу автомобілів поліцією відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, що заподіяло шкоду в великих розмірах) Кримінального кодексу України.