З-поміж постраждалих у Харкові троє - без свідомості

З-поміж постраждалих у Харкові троє - без свідомості

Вагітна жінка, яка постраждала в ДТП у Харкові 18 жовтня, знаходиться в стані медикаментозного сну. Ще дві людини знаходяться в стані штучної коми.

Про це журналістам повідомила заступник головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні Ірина Лодяна, пише місцеве видання "Status quo".

"У 30-річної вагітної - важка черепно-мозкова травма, але стан нині стабільний. Операція жінці, яка знаходиться на 6 місяці вагітності, не потрібна. Дитині це не зашкодить. У стані штучної коми знаходяться і дві сестри - Оксана і Діана. Вони - в Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Дівчата в дуже важкому стані, в реанімації. Лікарі поки що не беруться говорити, чи виживуть вони. Їм зробили операції на органах черевної порожнини і грудної клітки, а також нейрохірургічну операцію. Ще троє постраждалих знаходяться у стабільному стані", - поінформувала заступник головного лікаря.

Нагадаємо, ДТП у Харкові сталася 18 жовтня поблизу перехрестя вул.Сумської і вул.Мечникова. Автомобіль Lexus зіткнувся з машиною Volkswagen, після чого виїхав на тротуар, де збив пішоходів. У результаті ДТП на місці загинуло 5 осіб, ще 6 - травмовано і доправлено в лікарню.

За інформацією начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Олега Беха, водій Lexus рухалася на заборонний сигнал світлофора. За кермом знаходилася 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. Її затримали. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.