У центрі Харкова - ДТП зі страшними наслідками

У центрі Харкова - ДТП зі страшними наслідками

Дорожньо-транспортна пригода в центрі Харкова сталася сьогодні ввечері на пішоходному переході біля виходу зі станції метро " Площа Конституції". Іномарка влетіла в натовп пішоходів. Як наслідок - 5 загиблих, 6 - поранених.

Про це повідомляє Інтернет-агентство "Depo.Харьков" з посиланням на правоохоронців.

За попередньою інформацією, від центрального ринку прямував автомобіль "Фольксваген Туарег". У цей же час по вулиці Сумській їхав автомобіль "Лексус" (за кермом була 20-річна дівчина). На перехресті біля "Пузатої хати" автомобілі зіткнулися. "Лексус" відкинуло на натовп піщоходів, які у цей час переходили дорогу на зелене світло.

У результаті ДТП загинуло 5 і постраждало 6 осіб. Поліція з'ясовує всі обставини і причини ДТП, що призвела до таких страшних наслідків. На місці події перебуває керівництво харківської поліції, працює слідчо-оперативна група.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Водія-винуватця ДТП затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.