Столична влада впорядкує ринок "Троєщина"

Столична влада впорядкує ринок "Троєщина"

У Києві стартували громадські слухання проекту детального плану території промрайону "Троєщина" у Деснянському районі.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Це повноцінна функціонально сформована територія, проте існує негативний вплив підприємств, які оточують житлову забудову. Екологічний стан погіршується також за рахунок занедбаності ринкових комплексів, які в проекті підлягають реконструкції. Крім зазначених проблем, які на перспективу підлягають розв'язанню, пропонується перепрофілювання частини комунальних об’єктів у торговельні.", - йдеться у повідомленні КМДА.

У столичній мерії обіцяють також нову транспортну розв'язку на перетині проспекту Генерала Ватутіна з вулицями Братиславській, Миколи Драйзера та Електротехнічної. У перспективі передбачено подовження просп. Генерала Ватутіна у напрямку Чернігова в обхід Броварів як дублера Броварського проспекту.

Експозиція проекту детального плану території промрайону "Троєщина" розміщена в приміщенні Деснянської РДА на просп. Володимира Маяковського, 29. Ознайомитися з томами проекту ДПТ можна в Департаменті містобудування та архітектури (за адресою: вул. Хрещатик, 32, 3 поверх, каб. 307) щовівторка з 13:00 до 17:00 та у п'ятницю з 10:00 до 13:00.

Нагадаємо, свої пропозиції кияни можуть подати в письмовому вигляді в Департамент містобудування та архітектури за адресою: 01001, Київ вул. Хрещатик, 32 у термін 30 днів із моменту публікації оголошення в ЗМІ.