Полторак зустрівся з делегацією канадських парламентарів

Полторак зустрівся з делегацією канадських парламентарів

Відбулася зустріч очільника оборонного відомства генерала армії України Степана Полторака із делегацією канадських парламентаріїв, членів постійної комісії з питань національної оборони Палати громад уряду Канади.

Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

"Я вдячний народові та уряду Канади за послідовну та відверту підтримку України, яка розпочалася і продовжується з перших днів збройної агресії проти нашої країни. Наші взаємовідносини покращується щороку. Також я хочу підкреслити високий фаховий рівень, який демонструють канадські інструктори під час навчань наших підрозділів на базі Центру миротворчості та безпеки у Яворові", - наголосив міністр оборони.

У свою чергу, член парламенту Канади та голова постійної комісії з питань національної оборони Палати громад уряду Канади пан Стефен Фухр констатував, що канадська делегація на власні очі переконалася, які позитивні зрушення відбуваються в країні.

Сторони обговорили воєнно-політичну ситуацію в Україні та в світі, ситуацію у зоні Антитерористичної операції та актуальні питання оборонної реформи, яка триває у Збройних силах України.

Поінформуємо, 26 вересня, в рамках офіційного візиту в Україну делегації Міністерства національної оборони Канади, у Києві Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак проведе зустріч з Міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджжаном.