Американські компанії йдуть до України

Американські компанії йдуть до України

Президент США Дональд Трамп наголошує: американські компанії бачать в Україні величезний потенціал для ведення справ.

Про це він сказав під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє УНІАН.

Президент США відреагував на слова Президента України про збільшення обсягу товарообігу між країнами. "Це історія, яка є значною мірою невідомою, але я думаю, що ви дізнаєтеся про це більше. Але компанії зараз йдуть до України дуже рішуче. Вони бачать там величезний потенціал", - наголосив Трамп.

У цьому зв'язку Трамп закликав Порошенка "піклуватися" про американські компанії, які працюють в Україні.


У свою чергу, Президент України охарактеризував зустріч із Трампом як надзвичайно продуктивну та відзначив безпрецедентний рівень співпраці між Україною та США.

"Зустріч, яка тривала годину, була надзвичайно продуктивною, ми відчули справжнє плече нашого друга і партнера. Я, як президент, задоволений поточним безпрецедентним рівнем співпраці між Україною та США", - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, Президент України поінформував, що товарообіг між США та Україною за останні 7 місяців збільшився у 2,5 рази.

Це, за його словами, є символом того, що ми вітаємо американські компанії на українському ринку та створюємо сотні тисяч робочих місць одночасно в Україні та США, і це є свідченням ефективної співпраці між нашими націями.