Окупанти тричі обстріляли з важкої зброї сили АТО в районі Бахмутки

Окупанти тричі обстріляли з важкої зброї сили АТО в районі Бахмутки

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Послідовно три різні українські позиції були обстріляні з важкого озброєння. Противник випустив по наших позиціях понад 20 мін та кілька артилерійських снарядів. Також серія ворожих обстрілів відбулася у Попаснянському районі", - зазначив він.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку противник порушив режим тиші шість разів. За словами Лисенка, сили АТО тричі відкривали вогонь у відповідь.

На "донецькому" фронту окупанти здебільшого стріляли в темну пору доби. Основними "гарячими точками" вчора були Авдіївка та район Піски – Невельське. "Ворог застосовував тільки легке озброєння. Українські війська чотири рази відкривали вогонь у відповідь. На світлодарській дузі вчора бойові дії не велися. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 12 ворожих обстрілів", - зазначив речник. Андрій Лисенко також повідомив, що  на Маріупольському напрямку бойовики порушували режим "тиші" на ділянках фронту Новотроїцьке – Старогнатівка та Павлопіль – Водяне.

"Противник вів вогонь у часових проміжках від 00:00 до 03:00 та з 18:00 до опівночі, решту часу на фронті було спокійно. На більшу частину ворожих обстрілів українські війська відповідали вогнем з легкого озброєння. Всього вчора на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші 13 разів", - додав Лисенко.