Індія і Україна відкривають пряме авіасполучення

Індія і Україна відкривають пряме авіасполучення

Найбільший в Україні авіаперевізник - авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) - з 1 травня 2018 року запустить прямі регулярні рейси за маршрутом Київ (Україна) - Делі (Індія).

Про це йдеться на сайті перевізника.

"Нові рейси виконуватимуться тричі на тиждень, а з 7 червня інтенсивність польотів збільшиться до 4 рейсів на тиждень. Виліт із Києва в понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю о 11:00, а в зворотному напрямку - у вівторок, середу, п'ятницю і суботу о 11:40. Тривалість польоту - 6,5 годин. Рейси виконуватимуться на літаках "Boeing 767-300" з трьома класами обслуговування - бізнес, преміум економ і економічним - до/із Міжнародного аеропорту Делі (Indira Gandhi International). Ціна квитка економічного класу в один бік із урахуванням усіх зборів і податків становитиме: з Києва від 14849 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Делі - від 529 доларів", - йдеться у повідомленні.

Делі стане п'ятим далекомагістральним маршрутом у мережі МАУ і другим пунктом, що з'єднує Україну з країнами Індійського субконтиненту. Відкриття нових маршрутів у східному напрямку сприятиме розвитку хаба в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" і допоможе Україні вигідно використовувати своє географічне положення і повною мірою реалізовувати свій транзитний потенціал.

Нагадаємо, з 6 квітня 2018 року в період літньої навігації "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) запустять регулярні рейси за маршрутом Київ (Україна) - Каїр (Єгипет).

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".