Бійців АТО забезпечать зимовою формою

Бійців АТО забезпечать зимовою формою

Військовослужбовці, які виконують завдання в зоні АТО, отримають нові комплекти зимового одягу до кінця вересня.

Про це розповів заступник начальника центрального управління речового забезпечення тилу ЗСУ Дмитро Кузнєцов під час прес-брифінгу у Києві.

"На сьогодні у центрах забезпечення ЗСУ накопичено необхідний ресурс майна, який дозволяє розпочати забезпечення військ. В першу чергу організовано забезпечення військ, задіяних до виконання завдань у районі АТО, відновлення боєздатності військ. Надалі буде організовано забезпечення військ, які перебувають у пунктах постійної дислокації. За планами до кінця вересня цього року ми завершемо речове забезпечення", - наголосив Кузнєцов.  

Він повідомив, що цьогоріч кількість комплектів одягу збільшено до 20%. Дмитро Кузнєцов також додав, що додатково введено два комплекти зимової білизни, три пари зимового взуття з високими берцями.

Нагадаємо, термін експлуатації зимового костюма в пункті постійної дислокації становить 3 роки. У зоні АТО терміни експлуатації не встановлюються - у разі пошкодження речового майна при виконанні бойових завдань воно замінюється. Зимова куртка з даного комплекту може використовуватися в температурному діапазоні від +10 до -30 градусів.