На Донеччині сьогодні урочисто піднімали Державні Прапори (Аудіо)

На Донеччині сьогодні урочисто піднімали Державні Прапори (Аудіо)

Сьогодні в містах та райцентрах Донеччини відбулися церемонії підняття Державного Прапора України, мітинги, урочистості. А жителі Покровська отримали подарунок від волонтерів – мурал з українським стягом на одній із багатоповерхівок.

Наша кореспондентка Людмила Кузьменко розповість більше:

"З першого по п’ятий поверх стіну будинку №5 по провулку Колесова у Покровську місцеві комунальники пофарбували у кольори українського прапора. А волонтери з міста Селидове Олександр Тамбовцев і Сергій Мигалатьєв за власним ескізом додали до зображення прапору червоні маки, золотисті колоски пшениці і дівчину у віночку. Необхідні фарби надав міськвиконком, і художники-аматори втілили задум за кілька днів. Олександр говорить, що для них із Сергієм така робота – справжнє задоволення.

Олександрові – 30 років, і Сергієві – 37. Вони живуть у місті Селидове, давні друзі, обидва захоплюються малюванням, якому вчилися самостійно. Обидва – інваліди, та намагаються бути корисними суспільству. Цього літа як волонтери вони долучилися до громадської акції "Будуємо Україну разом".

Людмила Кузьменко. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!