"Міць нескорених" - на Хрещатику

"Міць нескорених" - на Хрещатику

Відсьогодні і до 27 серпня в центрі Києва розміщена виставка сучасного українського озброєння та військової техніки "Міць нескорених".

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Генштаб ЗСУ.

"За кілька днів до виставки відбувся стройовий огляж цієї техніки. Нові та модернізовані зразки озброєння та військової техніки розроблялися з урахуванням досвіду АТО, конструктори врахували зауваження та побажання військовослужбовців, які застосовували її безпосередньо під час бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Нині в експозиції майже 70 одиниць бойової техніки та озброєння - самохідно-артилерійські установки, танки різних модифікацій, бойові броньовані машини, вантажні та санітарні автомобілі тощо.

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що після урочистостей Дня Незалежності уся ця техніка надійде до бойових військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, що виконують завдання в зоні АТО.  

Нагадаємо, 23 серпня в Україні - День Державного Прапора, а 24 серпня урочисто відзначатимемо 26 річницю від дня Незадежності нашої держави. З цієї нагоди та згідно з Указом Президента у Києві відбудеться військовий парад.

Передбачена також церемонія покладання квітів до пам'ятників та меморіалів загиблим учасникам Революції Гідності та учасникам АТО.