Доба в АТО: усі живі, троє поранених

Доба в АТО: усі живі, троє поранених

За минулу добу незаконні збройні формування 33 рази порушили перемир'я, внаслідок чого троє українських військових дістало поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Наприкінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою. Російсько-окупаційні угруповання не лише активно застосовували міномети різних калібрів, а й ударили по наших позиціях із переносної реактивної пускової установки "Град" (Партизан)", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook.

На приморському напрямку ввечері у вівторок бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм у районі Красногорівки. Українські позиції поблизу Павлополя НЗФ спочатку двічі обстріляли з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї, а близько півночі по захисниках Павлополя вони випустили 4 снаряди з переносної реактивної пускової установки "Град" (Партизан).

На луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів кілька разів били по укріпленнях ЗСУ на підступах до Кримського і Троїцького. Крім того, ввечері під гранатометним вогнем опинилися українські військові в районі Новоолександрівки і Новозванівки.

На донецькому напрямку НЗФ продовжили обстріл авдіївської промзони. Лише за вечір і ніч бойовики тричі відкривали вогонь із мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Українські військові вогневою перевагою примушували бойовиків до тиші, резюмували в штабі.