Авдіївка півтори години була під вогнем бойовиків

Авдіївка півтори години була під вогнем бойовиків

Завершення минулої доби в зоні АТО було неспокійним: із 18 години і до опівночі бандформування вели вогонь практично вздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, на Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. У районі Попасної застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь із озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку ввечері під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти українських військових у Павлополі та Водяному. А по Талаківці бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

Близько 20.00 бойовики відкрили вогонь із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по укріпленнях сил АТО неподалік Авдіївки на Донецькому напрямку. Обстріл тривав півтори години. Одного українського військового було поранено.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Один український військовослужбовець загинув, п'ятеро були поранені.

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь 12 разів.