Lycamobile розраховує на мільйон українських абонентів за рік

Lycamobile розраховує на мільйон українських абонентів за рік

Найбільший в світі мобільний оператор віртуального зв'язку Lycamobile до середини 2018 року планує залучити близько 1 мільйона українських абонентів.

Про це повідомив партнер проекту Lycamobile Україна Володимир Костерін.

"Компанія може досягти 1 млн українських абонентів в найближчий рік. Ми звернулись до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації саме за такою кількістю карток", - повідомив Костерін.

Раніше повідомлялося, що генеральний директор Lycamobile Крістофер Тулі, оператор функціонуватиме на інфраструктурі національного оператора ТриМоб (належить ПАТ "Укртелеком"). За відсутності покриття "ТриМоб" Lycamobile працюватиме через "Vodafone Україна", з яким відписано відповідну угоду. За словами Тулі, компанія не будуватиме власні магазини, а продаватиме продукцію через партнерів на ринку. На відповідних точках продажу буде  зазначатися логотип Lycamobile.

Нагадаємо, Lycamobile - найбільший в світі мобільний оператор вірутального зв'язку (MVNO). Наразі оператор уже функціонує у 21 країні світу.  Віртуальний оператор стільникового зв'язку - оператор стільникового зв'язку, що використовує існуючу інфраструктуру іншого оператора, але продає послуги під власною маркою.