У Житомирі біля приміщення суду замінували автомобіль активіста

У Житомирі біля приміщення суду замінували автомобіль активіста

Поліція перевіряє інформацію про замінування автомобіля громадського активіста біля приміщення Житомирського обласного апеляційного суду. Про це на своїй сторінці у "Facebook" повідомила речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

"13 липня близько 12.25 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про виявлення в салоні легкового автомобіля, залишеного на вулиці обласного центру (вул. С. Ріхтера, біля приміщення апеляційного суду Житомирської області), невідомого предмета з дротом. На місце події прибули фахівці-вибухотехніки та слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції", - написала Ващенко.  За попередніми даними, автомобіль належить одному з активістів громадської організації.

Поліцейські обмежили доступ до потенційно небезпечної території. Вибухотехніки вживають заходів щодо ідентифікації та нейтралізації
знахідки.  

Зазначимо, 13 липня в апеляційному суді Житомирської області відбулося чергове засідання щодо скасування акту землекористування для ТВЦ "Олеся" по Київський, 6.