У львівському трамваї з'явився термінал

У львівському трамваї з'явився термінал

"ПриватБанк" установив у львівському трамваї термінали для оплати банківськими картками. Про це повідомляє прес-служба банку.

19 липня в трамвайному вагоні № 1088 у тестовому режимі почали працювати термінали "ПриватБанку" для оплати проїзду за допомогою банківської картки. Як повідомили в ЛКП "Львівелектротранс", такий вагон курсуватиме впродовж тестового періоду на різних трамвайних маршрутах.

У банку зазначають, що після завершення тестового проекту термінали для оплати проїзду банківськими картками з'являться в більшості львівських трамваїв. "Поки що такі термінали будуть лише у двох вагонах. Після завершення тестового періоду ЛКП "Львівелектротранс" розглядає можливість встановлення терміналів для оплати проїзду на всіх транспортних одиницях львівського електротранспорту", - зазначив начальник відділу зв'язків із громадськістю "Львівелектротранс" Іван Бондар.
 
У "ПриватБанку" зазначають, що технологія передбачає можливість оплати трьома способами: через магнітну стрічку, чипом, а також безконтактними картками з NFC. Система передбачає можливість оплати картками всіх банків світу.