Минула доба забрала життя двох воїнів

Минула доба забрала життя двох воїнів

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинуло двоє українських військових і дев’ятеро дістали поранення, повідомляють у штабі Антитерористичної операції. Крім того, за попередньою інформацією, ще двоє наших морських піхотинців загинули і троє були поранені внаслідок нічного обстрілу селища Сопине під Маріуполем.

Загалом же, День Незалежності у зоні АТО минув традиційно - з обстрілами і збройними сутичками. Бойовики 77 разів порушили режим припинення вогню. Тричі російські найманці застосовували артилерію, 20 разів - міномети, 32 - гранатомети. Найскладніша ситуація на Донецькому напрямку, повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Також у штабі Антитерористичної операції не підтверджують інформацію про застосування за останні дні російськими терористичними військами хімічної зброї проти українських військовослужбовців. Спростували там й інформацію про порушення повітряного кордону України російськими винищувачами. У штабі наголосили: сліди в повітрі, які бачили бійці, можуть належати пасажирським літакам.