Радикальна партія - проти політичної корупції

Радикальна партія - проти політичної корупції

Фракція Радикальної партії вимагає створити у Парламенті Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування фактів політичної корупції. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив лідер цієї політичної сили Олег Ляшко.

Так він відреагував на заяви опозиційного депутата, екс-регіонала Олександра Онищенка, який втік із країни після відкриття проти нього кримінальної справи за звинувачення у газових махінаціях. Нещодавно депутат-втікач заявив, що передав спецслужбам США компромат на Президента Петра Порошенка.

Він  стверджує, що впродовж року записував свої розмови з главою держави на ручний годинник із диктофоном. Також Онищенко звинуватив Адміністрацію Президента у скуповуванні за гроші голосів у Верховній Раді, яка відбувалася через нього і кількох інших депутатів.

Ці заяви Олександра Онищенка потрібно розслідувати, вважає Олег Ляшко.

Тим часом у Блоці Петра Порошенка закликають депутатів не дати Москві шанс розхитати ситуацію у Верховній Раді. Заступник голови цієї фракції Ірина Луценко під час засідання Погоджувальної ради у Парламенті наголосила на необхідності збереження єдності усіх проукраїнських сил.