Уряд зробив усе, що міг, для нової поліції

Уряд зробив усе, що міг, для нової поліції

Для того, щоб в українських поліцейських були нові автомобілі, нова техніка, нове обмундирування і конкурентна заробітна плата, - Уряд зробив усе, що міг.

На цьому сьогодні у Харкові наголосив Прем'єр Арсеній Яценюк. Він зустрівся з майбутніми поліцейськими патрульної служби обласного центру.

Як уже повідомлялося, 800 новобранців нині навчаються на курсах підготовки на базі Харківського національного університету внутрішніх справ.

Не лише про охорону правопорядку, а й про енергетичну безпеку йшлося сьогодні під час поїздки Глави Уряду до Харкова. Під час розширеної наради за участю міністрів, керівників обласних адміністрацій східних та південних регіонів Арсеній Яценюк повідомив, що скликає на  3 серпня термінове засідання Антикризового енергетичного штабу.

Профільне міністерство та відповідні державні компанії не готові забезпечити теплом і електроенергією країну, зазначив Прем'єр. За його словами, необхідно посилити платіжну дисципліну при розрахунках за спожиті енергоресурси. Водночас керівники областей мають активніше допомагати людям отримувати субсидії на комунальні послуги.