"Тереза" - впливовий агент ГРУ Росії

"Тереза" - впливовий агент ГРУ Росії

Затримана на Харківщині диверсантка "Тереза" виявилася давнім та впливовим агентом Росії.
Більш того, вона власноруч розстрілювала полонених українців, йдеться в сюжеті "ТСН. Тиждень". Її звати Лариса Чубарова. За свідченням перебіжчиків із того боку лінії фронту, вона майор ГРУ. Була так званим "комендантом" кількох містечок на Сході. Відповідала за організацію диверсійних груп.

У липні минулого року Максим Ярош, боєць полку "Азов", в районі Мар'їнки потрапив до рук бойовиків. Життя йому врятували цивільний одяг та дитбудинкові звички, але довелося посидіти кілька діб у гаражі на околиці Донецька, а в сусідньому тримали військовополонених. Коли українські війська розпочали наступ, бойовики почали відходити з околиць Донецька, а їхній командир, жінка з позивним "Тереза", безжально розстріляла двох українських добровольців.

За рік після цього Максим упізнав жінку на фото. Якщо Максимові вдасться довести свої звинувачення, то цій жінці світить довічне життя за ґратами. Єдина перспектива побачити волю - бути обміняною. Скажімо, на Надію Савченко. Саме такої оборудки "Тереза" очікує від ГРУшного керівництва і на це прозоро натякає.