Олег Ляшко повідомив про змову в Парламенті

Олег Ляшко повідомив про змову в Парламенті

Сьогоднішнє голосування у Верховній Раді змін до закону про прокуратуру лідер фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко назвав змовою між так званою демократичною коаліцією та олігархічними групами Парламенту.

Виступаючи з парламентської трибуни, депутат заявив, що "законопроектом Луценка" Президент Порошенко зробив ще один рішучий крок до узурпації влади. Справжньої коаліції нині у Парламенті немає, натомість, за словами Ляшка, у Раді присутня коаліція антинародна.

Водночас голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що саме неголосування деяких фракцій за закон, який дозволяє призначити на посаду генпрокурора людину не з прокурорської системи, підтримує "регіоналів".

За його словами, той, хто не голосує за реальні зміни в Генпрокуратурі - той захищає "регіоналів", які не хочуть бути притягнуті до відповідальності. "Можна довго говорити і заговорити будь-яку тему, можна довго боротися з корупцією і нічого для цього не зробити", - додав Бурбак, виступаючи з трибуни Верховної Ради.