Росія спростовує свою причетність до подій в Україні

Росія спростовує свою причетність до подій в Україні

Росія до подій в Україні не причетна, а повідомлення про присутність її Збройних сил на Донбасі - дезінформація. Таку позицію під час зустрічі з німецьким колегою Франком-Вальтером Штайнмаєром оприлюднив міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров.

За його словами, звинувачення Росії начебто ніким не доведені, хоча Україна неодноразово надавала світові докази російської агресії на Донбасі. У свою чергу, Франк - Вальтер Штайнмаєр висловив сподівання  знайти "гуманітарне вирішення" справи української громадянки Надії Савченко, засудженої у Росії.

Тим часом, Надія Савченко почувається добре і не сприймає своє становище як трагедію. Про це після першої зустрічі з нею з моменту оголошення вироку повідомив адвокат українки Марк Фейгін.

За його словами, 22 роки - термін, який їй незаконно присудили, вона не драматизує. занепокоєння її стан поки що не викликає. Він наголосив, що подальші плани щодо звільнення Савченко залежатимуть від результатів переговорів глав МЗС США та Німеччини з російською владою.