Бійці батальйону "АЗОВ" пікетують СБУ

Бійці батальйону "АЗОВ" пікетують СБУ

Уже другий день пікетують СБУ бійці батальйону "АЗОВ", вимагаючи звільнити затриманого напередодні голову цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова.

Сьогодні керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук оприлюднив нові подробиці цієї справи. Він стверджує, що Краснов працював на російську сторону і, зокрема, передав їй списки військових полку "Азов". Також, за оперативними даними, із 10-го до 13 лютого Краснов перебував у Білорусі, де вкотре  зустрічався зі своїм  російським куратором.

Як повідомили в СБУ, Станіслава Краснова і його знайому затримали позаминулої ночі після закладення схрону з вибухівкою на трасі Київ - Харків біля села Щасливе. Силовики стверджують, що Краснов намагався втекти й чинив опір.

Водночас адвокат затриманого бійця Андрій Мамалига заявляє, що співробітники СБУ застосовували до його підзахисного силу, щоб той зізнався про схованку зі зброєю. Він також зазначив, що Краснова вже відвідали представники уповноваженого Верховної Ради з прав людини, які нібито зафіксували заподіяні йому побої.

Найближчим часом суд має обрати затриманому запобіжний захід.