Президент підтримав рішення фракції "БПП"

Президент підтримав рішення фракції "БПП"

Президент Петро Порошенко підтримав рішення фракції "БПП" про виключення з її лав Олега Барни, який продемонстрував непарламентську поведінку щодо Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це Глава держави сказав під час зустрічі з представниками громадськості, органів влади та науковцями щодо створення Ради з питань національної єдності.

Водночас пізніше стало відомо, що й сам Олег Барна отримав стусанів від депутата з прем'єрської фракції Андрія Іванчука. Після усіх цих інцидентів сьогодні пізно ввечері депутати від "Народного фронту" зустрічатимуться з Президентом Петром Порошенком.

Про це "Українській правді" повідомив представник цієї політичної сили Антон Геращенко. За його словами, йтиметься про єдність коаліції та існуючі проблеми в суспільстві.

А члени Кабміну під час позачергового засідання ухвалили заяву, в якій зазначили, що сьогоднішній інцидент у Верховній Раді "грає на руку Кремлю і є знаряддям в інформаційній війні проти України". А ще вони вважають це прямим наслідком розгорнутої антиурядової кампанії.