Andrux видав сингл про стосунки неідеальних людей

Andrux видав сингл про стосунки неідеальних людей

Український співак із Сан-Франциско Andrux напередодні місяцю прайдів випустив сингл "Кімнати". Це історія стосунків двох неідеальних людей, в яких непропрацьовані травми заважають близькості та отруюють кохання.

Одночасно із релізом пісні на стрімінгах на YouTube відбулася прем'єра кліпу, що зняв режисер Юрій Двіжон.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Andrux

"У житті кожної людини, яка пізнала кохання, часом настає момент, коли в стосунках з її партнером все стає не так гладко. Такий собі проблематичний період нестабільності часто викликає страх і сумніви. Є таке застаріле твердження "любові достатньо" і часом воно втрачає свою правдивість. Це, мабуть, урок, який має засвоїти кожна людина, бо однієї тільки любові недостатньо. Без здорової виваженої комунікації, яка націлена на бажання почути і зрозуміти людину, любов не врятує стосунки. Саме про це моя пісня "Кімнати". Метафора, яка закладена в приспів, — "переверни всі мої кімнати" — відображає хаотичність, яка виникає під час нездорового конфлікту. Так само тут є посил на так звану "проекцію", яка також в змозі отруїти стосунки. Насправді для мене це дуже терапевтична пісня, бо вона нагадує мені не тільки про важливість здорової комунікації, але й про повагу до власних кордонів. Тому я бажаю кожному слухачеві навести порядок у своїх кімнатах перед тим, як запрошувати до них іншу людину і будувати з нею життя. В підтримку релізу ми з моїм другом, режисером Юрієм Двіжоном зняли кліп, який ви можете подивитися на моєму YouTube-каналі", — розповів Andrux в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Andrux видав пісню, яку присвятив загиблому на війні другу дитинства.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.