Tery анонсує випуск делюкс-версії альбому "Теплий сніг"

Tery анонсує випуск делюкс-версії альбому "Теплий сніг"

Tery видав сингл "Вуста". У пісні описані різні етапи стосунків, починаючи з наївної закоханості, закінчуючи розумінням героя, що він залежний від емоцій, які отримував від дівчини. Новин синглом Tery анонсує випуск делюкс-версії альбому "Теплий сніг".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tery

""Вуста"  — це один з треків написаних і записаних мною вже  в США. Пісня про стосунки і при цьому досить нездорові. Тут описані різні етапи стосунків, починаючи з наївної закоханості, закінчуючи розумінням героя, що він залежний від емоцій, які отримував від дівчини. Він розуміє, що зараз її відношення лише ламає його і нічого доброго ці стосунки йому не дають. Проте зупинитися, кохати та перестати намагатися повернути щирість та наявність у стосунки йому не вдається. Він розуміє, що вже нічого не повернути. Але не може чи навіть не хоче покидати усе, що раніше приносило кольоровість цього життя. Це якщо коротко про пісню. Це перший сингл із майбутнього релізу, майбутнього делюкс альбому "Теплий сніг". Це одна із перших, якщо не перша делюкс платівка в Україні. Побоюся сказати, що перша, бо не вивчав цього питання. Але все ж. Тому чекайте!", — розповів Tery в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Tery видав другий повноформатний альбом.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.