MBreeze присвятили нову пісню закоханим, яких роз'єднала війна

MBreeze присвятили нову пісню закоханим, яких роз'єднала війна

Група MBreeze видала на стрімінгових платформах сингл "Кожен день". Пісня була написана під час зимових блекаутів і присвячена всім закоханим, яких роз'єднала війна.

0:00 0:00
10
1x

Фото: пресслужба гурту MBreeze

"Пісня "Кожен день" була написана цієї зими в один з днів блекаутів. Я сидів на студії у себе, в підвалі, і почав згадувати. Почав сумувати за рідною людиною, яку через відстань не можу обійняти, не можу бути поруч, провести час разом, як ми це робили раніше. І саме ці відчуття та емоції наштовхнули мене на написання цієї пісні. Думаю, що багато українців зараз зрозуміють, про що саме наш трек "Кожен день". Для мене особисто він дуже ностальгічний. Ми з братом продовжуємо підтримувати українців не лише своєю музикою, а й зустрічами, виступами на різних благодійних заходах. І, звичайно, музика, музика і ще раз музика. Це наш головний інструмент зараз — надихати і підіймати дух українців", — розповів вокаліст гурту MBreeze Олександр Біляк в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому MBreeze видали пісню, з якою подавалися на нацвідбір на Євробачення 2023.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.