Група СКАЙ презентувала сьомий студійний альбом

Група СКАЙ презентувала сьомий студійний альбом

Група СКАЙ презентувала новий альбом "Напролом", на якому видано 9 треків. Наразі на стрімінгах доступні для прослуховування 8 пісень, дев'ятий трек зʼявиться упродовж двох місяців. 30 березня СКАЙ вирушає в турне Україною на підтримку нового релізу. Наразі анонсується 22 концерти, частина прибутку з виступів буде направлена на підтримку Збройних Сил України.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту СКАЙ

"З радістю хочу повідомити, що 24 березня світ побачив наш новий альбом "Напролом", який мав вийти ще рік тому, але через повномасштабне криваве вторгнення рф ми не змогли це здійснити. Тому зараз завершуємо почату справу. В альбомі 8 треків, переважну більшість з яких ви вже чули. Є ще один новий трек, який ми будемо грати на наших концертах під час туру "Напролом", з яким ми їдемо з 30 березня Україною. Пізніше той новий дев'ятий трек додасться до альбому на стрімінгах. Запрошуємо усіх на наші концерти. Звісно, будемо дарувати світло в нелегкі часи", — розповів вокаліст гурту СКАЙ Олег Собчук в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому СКАЙ презентували сингл "Вертаюсь з перемогою".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.