Тріо Botashe видало сингл про позитивне мислення

Тріо Botashe видало сингл про позитивне мислення

Львівське тріо Botashe видало десятий сингл "Вирулим". Він увійде до дебютного альбому гурту. Пісня присвячена людям, які втомлені та опинилися на роздоріжжі.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Botashe 

"Реліз цієї пісні відбувся спільно з відео роботою, що відзняв нам талановитий режисер-оператор і просто наш хороший друг Віталій Слодиницький. На створення цього треку нас надихнули прості люди, яких вирізняє позитивне мислення і оптимістичне ставлення до життя, незважаючи на реалії нашого сьогодення. Основною ж метою цієї композиції є звучати саме в тих навушниках власники яких втомившись опинились на роздоріжжі та нагадати їм про те, що ми сильна нація яка ніколи не опускає рук, і саме через все разом ми обов'язково вирулимо. Це вже десятий за рахунком трек, що ми випустили трохи більше ніж за рік. Основною нашою ціллю на наступних, мабуть, пів року є написання дебютного альбому, над яким ми працюємо вже сьогодні. Окрім нього, ми регулярно видаватимемо сингли, — розповів учасник тріо Botashe Тарас Дідух в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у грудні Botashe видали пісню про блекаути.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.