Українського радіо

Душевнохворий геній чи геніальний симулянт, який навчився імітувати психічний розлад і цим врятував своє життя. Історія Тодося Осьмачки - це історія втечі поета від тоталітарної системи і від себе. Про нього ми знаємо чи не найменше. Гайдамаки, Тодось Осьмачка і їхня "Дума"

Ведучі:

Про охоронця Петлюри та співця радянської дійсності Володимира Сосюру (разом із ”Королівські зайці” “Меркне цигарки вогонь” розкажуть про ніжність і страхи...

Ведучі: ,

Про нестримного хулігана і футуриста Михайля Семенка, який спалив Кобзаря і написав власний, хоча радянська дійсність просто знищила футуристів. А про літню пристрать і любов розкаже Дах Дотерз через пісню “Папіроси”

Ведучі: ,

Юлія Микитенко — філологиня, яка стала офіцеркою. Воювала на Сході України, згодом стала кураторкою першого в історії жіночого класу Військового ліцею ім. Богуна. Зараз старша лейтенантка на передовій, командує взводом розвідки "Пекельні шершні"

Ведучі:

Катерина Корнієнко — підполковниця Збройних Сил України. Виросла на Донбасі і повернулася на свою малу батьківщину, коли розпочалася війна, щб звільняти її. Однією з перших серед військовослужбовиць отримала бойовий досвід.

Ведучі:

Марія Назарова — активістка, волонтерка, інструкторка з тактичної медицини. Розробляла і запроваджувала програму з підготовки бойових медиків. Мріє, що в українській армії будуть найкрутіші у світі тактичні медики.

Ведучі:

Валерія Бурлакова — журналістка, письменниця, волонтерка. Молодша сержантка, яка пройшла шлях від військовослужбовиці штурмової роти до командирки міномету Збройних Сил України.

Ведучі:
24.02.2023 21:45:51 Люта війна

Олена Шарпанська, ведуча програм російської служби Українського радіо. Пережила окупацію, під час якої і почала вести свій щоденник. Щоденник війни.  Їй з родиною вдалось виїхати живими і здоровими та знову повернутись у рідний Київ.

Ведучі:
24.02.2023 21:25:05 Люта війна

Оксана Петрова, режисерка Українського радіо. Активна учасниця усіх майданів. Дружина військового і волонтерка, яка допомагає підрозділу, у якому служить її чоловік. Людина, яка ще 23 лютого не вірила, що війна може прийти.

Ведучі:
24.02.2023 21:03:28 Люта війна

Володимир Носков, незрячий журналіст Українського радіо з Харкова. Перші тижні війни провів у рідному місті, коментував ситуацію у Харкові для українських та закордонних медіа. Через постійні обстріли виїхав з міста евакуаційним потягом. Зараз тимчасово живе і працює у Львові

Ведучі:

Ведучі українського радіо