Достовірна інформація з перевірених джерел
Завтра вимикати світло українцям не планують, однак закликають до економії.
Найбільше за рік в Україні подорожчав хліб, молоко, фрукти та овочі, інфляція прискорилася.
Підприємництво із соціальною складовою. Гість — Владислав Малащенко, засновник пекарні Good Bread from Good People.
Ресторанний сервіс: які зміни відбулися. Гостя — Ольга Насонова, директорка аналітичного центру "Ресторани України".
HR у компанії. Гостя — Тетяна Пашкіна, експертка ринку праці.
Ризики для бізнесу: як підготуватися до складних ситуацій. Гостя — Людмила Подвігіна, консультантка з масштабування та ефективності бізнесу, ментор від національних програм Дія.Бізнес.
Як розвивати бізнес у Linkedin. Гостя — Оксана Байло, сертифікована експертка, консультантка з розвитку бізнесу і персонального бренда в Linkedin.
Відкритий банкінг: які переваги для бізнесу. Гість — Олександр Карпов, директор Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем ЄМА.
Молочний бізнес в Україні. Гостя: Олена Жупінас — заступниця генеральної директорки Асоціації виробників молока.
Репутація в бізнесі. Гостя — Вікторія Чернова, директорка з розвитку Newsfront Communications.
Фідбек у компанії та для компанії. Гостя — Наталія Тачинська, засновниця TALATACH.EDU, незалежна консультантка лідерів та команд, авторка та кураторка курсу Strategic Leadership.
Менеджмент у сфері охорони здоров’я. Спікер — Павло Ковтонюк, співзасновник Українського центру охорони здоров’я (UHC).